Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα ekklisiastika-karamanlis.com αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκκλησιαστικών Καραμανλής η οποία εδρεύει στην Καβάλα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, Σπετσών 4, τηλέφωνα- Σταθερό: 2510 222 610 Κινητό: 6948 788 663.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να στείλετε email στο info@ekklisiastika-karamanlis.com ή να καλέσετε στο 2510 222 610. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο μέχρι την στιγμή που σας ενημερώνουμε για την αποστολή της. Αφού έχει αποσταλλεί η παραγγελία δεν γίνεται δεκτή ουδεμία αλλαγή. Επιστροφή χρημάτων μετά από ακύρωση παραγγελίας δεν γίνεται, μπορείτε όμως να παραγγείλετε νέα, τουλάχιστον ίσης αξίας, είδη.

Πολιτική Επιστροφών

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία γιατί θέλετε για παράδειγμα να αλλάξετε το χρώμα ή το είδος, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Διαχείριση παραπόνων

Για οποιοδήποτε παράπονο σας μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@ekklisiastika-karamanlis.com και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας λαμβάνοντας σοβαρά τα λεγόμενα σας, προβαίνοντας σε διορθωτικές ενέργειες όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.